GJESTEBOK

Les om våre tidligere gjesters opplevelser med Jomfruburet, Drengestua og Pilegrimstua

Jomfruburet

Dette var et delig sted å bo under vårt opphold på Granavollen. Jomfruburet er et sjarmerende lite krypinn, nydelig innredet. Etter sykkel (og tog) fra Kapp, var det godt å hvile i sola på verandaen. Vi har syklet rundt i et fredlig og flott landskap, og fått med oss både natur og kultur her. Her er nok å ta av til flere dagers opphold! Takk for oss, vi kommer gjerne tilbake.

Jomfruburet

Den første fridag på 3 år - brukes og nytes på dette FANTASTISKE stedet i sin hele helhet. Hit vil jeg flytte i mitt neste liv!

Jomfruburet

Tusen takk for to fantastiske døgn her i hytta. Den er så lekker og praktisk innredet - kunne nesten tenke meg å bli boende!
Kommer gjerne tilbake!

Jomfruburet

Vi er så imponert over dette sted - ro & fred, Delikat, rent og pent!! Tusen takk for weekend vi vil minnes og reklamere for.

Jomfruburet

We enjoyed your beautiful cottage in beautiful Hadeland. This was not our first visit to Hadeland, but our first time here at Jomfruburet; so clean and cosy and inviting.

Jomfruburet

Vi er tre unge/voksne damer som har hatt et utrolig hyggelig opphold her i Jomfruburet. Anledningen har vært "flytting" av en butikk i Gran sentrum. En utrolig sjarmerende plass, meget hyggelig vertskap og et fantastisk sommervær. Har hatt hyggelige kvelder med kaffe og Bailys ute, riktig så trivelig og vi reiser lykkelige hjem til Lillehammer, Brummunddal og Hamar igjen. Takker så meget for oss og kommer gjerne igjen!!

Jomfruburet

Takk for oss. Jomfruburet var en ypperlig plass å overnatte når vi var i bryllup på Hadeland. Voksne og barn har kost seg her, skal hilse fra ungene og si det var stas å finne kode for WIFI!

Drengestua

Hei. Her er det helt supert å være. Vi bygger kunstgressbane på Gran og blir her noen dager. Supert med hjemmekoselig hotell. Takker for strålende service fra første stund!

Drengestua

Tusen takk for et godt opphold her i Drengestua. Pga oversvømmelse hjemme, måtte vi ta inn her hos dere til hus og hjem var beboelig igjen. Vi har kost oss og vil varmt anbefale overnatingen til andre som havner i uløkka, pilegrimmer, venner og bekjente.

Drengestua

Fire damer på tur snuser inn «pilegrimsluft» og overveldes over Hadelands kulturelle og kirkelig historiske rikdom. Her er det mye å hente av inspirasjon, - også kulinariske (Sanner) og meget vennlig mottagelse. Kommer gjerne tilbake i disse vennlige omgivelser!!

Drengestua

Tusen takk for et flott opphold. Vi har trivdes veldig godt her i Drengestua, og vi kommer mer enn gjerne tilbake. Bassenget var en fornøyelse og lillegutt kunne ikke vært mer fornøyd. Kommer til å anbefale dere alle som vil høre på!

Drengestua

Familien har vært på hilserunde hos slekten på Gran. I den forbindelse har vi hatt base i Jomfruburet og Drengestua. Her har vi hatt det fantastisk flott. Hyttene er imponerende velutstyrte og vertskapet er jo bare to store smil! Vi håper gjestene etter oss får det like trivelig som oss. Og vi kommer til å snakke varmt om stedet til alle som vil høre på :) Takk for oss.